Kunstner Jens Tomas Larsen:


Hættemåger, se flere billeder her SOLGT

Jens Tomas Larsen er en utrolig talentfuld maler, hans billeder af fugle levner ingen tvivl om hans indlevelse i sit motiv. 
Han er født i Aalborg og opvokset i Køge. Gennem hele sin barndom har han set på fugle og han var medlem af Natur og Ungdom. Der blev optegnet fugle og set på fugle i hele Europa. Efter gymnasiet drog han ud på længere rejser til Kina og Østen i to år.
Ved hjemkomsten blev han optaget på Danmarks Designskole i København.Det blev imidlertid Koninklijke Akademie van Beeldende Kunsten i Den Haag i Holland, Hollands ældste Kunstakademi, der blev stedet hvorfra Tomas tog afgang med cum laude. 


Hættemåge og Dværgterne, se flere billeder her SOLGT


Han modtog et gratis ekstra år, som en gave af den Hollandske stat sammen med 5 andre studerende. Derfra gik turen til Københavns Universitet hvor han læste filosofi . 
De følgende 5 år  blev tilbragt i Costa Rica. Dels i Peidra Blancas nationalpark og dels som ansat i ZooAve Alajuela ved et re -introduktionsprojekt af flere arter af papegøjer.

Fra 2002 har Tomas igen haft fast bopæl i Portland Oregon USA. Her arbejdes med en fuglebog over Nordvestamerikas mange arter.


Spidsand, se flere billeder her

Kommentarer